Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеНовиниПрепоръчани

Александровска болница в София получи нови линейки

На 13.09.2023, в офиса на Мото-Пфое в София, беше официалното предаване на три нови линейки за нуждите на Александровска болница в София. Автомобилите са от новата лекотоварна гама на Ford Transit, трансформирани с първокласни материали и технологии, отговарящи на изискванията на европейски стандарт ЕN 1789.

Моделите Ford Transit предоставят почти неограничени възможности  за персонализиране и трансформация в областта на специализираните автомобили. Флагманът на лекотоварната гама Ford Transit предлага множество различни видове каросерии в четири дължини и три височини, и предлага избор между предно и задно предаване и 4х4.

„Доказаните през годините издръжливост, високо качество и ниските експлоатационни разходи безспорно правят Ford Transit Custom предпочитан избор, който покрива гамата специализирани медицински транспортни средства за неотложна медицинска помощ по европейски стандарт“ – сподели Людмила Савева, мениджър ключови клиенти.

Линейките на Александровска болница са с най-високо ниво на оборудване и безопасност. Моделът е с единственото златно отличие и най-висока оценка от независимата Euro NCAP в еднотонния сегмент за системи за сигурност и технологии в помощ на водача. Снабдени са с платформа, на която е монтирана носилката и разполагат с автономна охлаждаща и отоплителна система, също със сгъваема носилка тип „столче“ и носилка “board type” за пациенти с травми на гръбначния стълб.

Всяка линейка Ford разполага с аспирационна инсталация. Изводът за аспирация се намира в близост до основната носилка и е снабден с аспирационен съд с обем минимум един литър, клапан за регулиране на налягането и манометър. Инсталацията се състои от две бутилки за кислород със спирателен кран и обем най-малко 10 литра всяка. Санитарният отсек притежава автономно отопление и охлаждане. Вентилационната система е двупосочна – нагнетателна и изсмукваща. Тя осигурява минимум 20 промени на въздушния обем на час, когато автомобилът е в покой.

Източник: DIZZY Riders

Подобни публикации

Back to top button