Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Американски гигант отваря технологичен център в София

В ход е формирането на екип от ИТ специалисти, откриват офиса в близките седмици

Един от най-големите глобални доставчици на облачно-базирани решения за бизнес комуникации стъпва на българския пазар с откриване на център за поддръжка и развитие. 

Като лидер в сектора, RingCentral комбинира телефонни разговори, съобщения, контактни центрове и видео срещи с помощта на интегриран изкуствен интелект. Офисът на компанията в София ще бъде открит през идните седмици, а формирането на екип от ИТ специалисти вече е започнало, съобщиха от компанията.

,,Избрахме България, за да изградим тук един от най-големите технологични центрове на компанията. Решението дойде в отговор на това, че България е разрастващ се пазар, с голям потенциал и достатъчно талантливи кадри”, заяви Феликс Кислик, вицепрезидент, генерален мениджър за региона EMEA, продукти и технологии в RingCentral.

,,Вярваме, че с дейността си ще дадем принос за местната икономика и екосистема в следващите години. Центърът ни тук ще работи в посока развитие и поддръжка на всички наши продуктови линии”, допълни той.

RingCentral оперира в цял свят, като доставя комуникационни решения за бизнеса. Водещият продукт на компанията, RingCentral MVP, обединява съобщения, видео и телефонни  разговори в едно, чрез което оптимизира работните процеси и улеснява сътрудничеството между служители и екипи.

Американският доставчик успешно интегрира възможностите на изкуствения интелект в своето продуктово портфолио. Пример за такава интеграция са наскоро обявената платформа RingCX – контактен център, чиято основна функционалност е AI, както и RingCentral Events, универсалното решение на компанията за виртуални, реални или хибридни събития.

Източник: Technews.bg

Подобни публикации

Back to top button