Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

ГЕРБ не вижда автентична дясна кандидатура за кмет на София и се наема да я излъчи

Ние сме най-голямата дясна партия и сме длъжни да излъчим най-добрия кандидат, защото до момента не виждаме автентична силна дясна кандидатура, която да може да предложи на софиянци решенията, от които те имат нужда”. Това заяви пред Нова телевизия председателят на общинския съвет в града Георги Георгиев от ГЕРБ.

ГЕРБ още не е излъчила своя кандидат, който да замени управлявалата града три мандата Йорданка Фандъкова, но Георгиев води лична кампания и се появява на всички официални мероприятия на общината.
Досега официално са обявени имената на създателя на “Телерик академия” бизнесмена Васил Терзиев, издигнат от “Продължаваме промяната”, “Демократична България”, “Спаси София” и “Екипът на София”, Вили Лилков, издигнат от инициативен комитет, който също се цели в десния вот, на “Възраждане” – Деян Николов и на “Изправи се, България”- Никола Вапцаров.

Според представителя на ГЕРБ кандидатите на “тройната градска коалиция4 представляват “политически мишмаш”. Поясни, че говори за участието в екипа на Терзиев на кмета на столичния район “Изгрев” Делян Георгиев, който на предишните местни избори беше издигнат от БСП.

Георгиев каза че кандидатурата ще бъде излъчена през септември, а номинационните събрания вървят, кандидатурите са много и на хора с различен профил. Партията по думите му ще предложи прагматик, който знае решенията.

Източник: Дневник

Подобни публикации

Back to top button