Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Кошлуков за скандала с Костадинов и Флора

Всяко интервю с "Възраждане" бих започвал с: "Не ви ли е срам?"

“Разбрах за казуса същата вечер. Знам, че е било трудно човек да издържи на емоциите. Било е отвтратително – тя не споменава, но са се чували думи като “гад”, “мърша”. Такова поведение не се случва за първи път – видни политици отдавна имат такова отношение към БНТ. Никой няма да бъде оставен да се държи по този начин с нашите колеги.”

Така генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков коментира грозния скандал между журналистката Флора Стратиева и Костадин Костадинов от “Възраждане”.

Припомняме, че по време на партийно събитие, което Флора е трябвало да отрази в качеството си на репортер, лидерът на формацията Костадин Костадинов я е изгонил от залата, тъй като според него тя “не е журналист”. 22-годишна студентка в Нов български университет разказа, че симпатизанти на партията започнали да я наричат “боклук”, “нахалница” и “нищожество”.

“Възраждане” с най-много лъжи по време на кампанията

“Това поведение на партиен лидер уронва и самата държавност, защото този човек утре ще гледа бюджета на БНТ например. Аз бих започвал всяко интервю с такъв човек с: “Не ви ли е срам?”. Това няма да остане така – ще сезираме партньорските организации, с които работим. Ще проведа и лично разговор с тази партия, защото нашата телевизия спазва закона до последната буквичка”, каза още Кошлуков в ефира на телевизията, която публикува и официална позиция в защита на своят служител.

Източник: Новини.bg

Подобни публикации

Back to top button