Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаТОП новини

При избора на Терзиев натежаха неговите способности

Така Антоанета Цонева обяснява отношението на коалицията към ДС биографията на кандидата ѝ за кмет на София

Депутатът от “Продължаваме промяната – Демократична България” Антоанета Цонева неколкократно отклони въпроси за принадлежността на дядото и бащата на Васил Терзиев към Държавна сигурност (ДС), отказвайки да коментира темата, която е незараснала рана за част от избирателите на коалицията.

Попитана дали коалицията и другите партии, които стоят зад кандидатурата на Терзиев за кмет на София, не са подценили темата или пък не са знаели, Цонева посочи, че Терзиев е казал достатъчно по темата и е взел отношение.

“Защото това е много важно – какво отношение имаш, начина, по който го заявяваш и между неговия произход и начина, по който той подхожда към постигането на цели, споделянето на своя успех, защото той е от хората, които са направили много”, отбеляза тя.

Открои способностите на Васил Терзиев сред водещите мотиви за номинирането му, включително да води и да постига резултати. “Това е лидер в бъдещето, има нужда от такъв подход. Вярвам, че той ще бъде последван от по-нова генерация хора, които искат да видят бързо, перспективно и ориентирано към цели управление. И мисля, че Васил Терзиев е лицето на това усилие”, изтъкна Цонева.

В отговор на вметка на водещата, че номиниралите Терзиев партии са знаели за принадлежността на роднините на Терзиев към Държавна сигурност и са преценили, че това няма да е проблематично за избирателите им, Цонева не коментира темата, а посочи, че са знаели начина, по който той е развивал своята компания и бизнес и всичко онова, което е направил, както и това, което е върнал обратно към обществото. Това по думите ѝ също е натежало много при избора му за кандидат за кмет.

Източник: Дневник

Подобни публикации

Back to top button