Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Реклама за информационна кампания в община Антон

Стартира информационна кампания в Община Антон по проект „Децентрализация – един от най-мощните инструменти за силно гражданско участие, гаранция за адекватни политики и законодателство в Община Антон“, финансиран по процедура „Повишаване на гражданското участие в процесите на изпълнение и мониторинг на политики и законодателство“ по Оперативна програма Добро управление.

На 08, 09, 10 и 11 август от 10:00 ч. в залата на Народно читалище “Христо Ботев – 1925” в с. Антон ще се проведе информационно събитие насочено към гражданското общество, в т.ч. неправителствени организации, бизнес, читалища и клубове.

По време на събитието ще бъде предоставена информация за изведените препоръки до местната администрация за формите и тяхната ефективност за повишаване и стимулиране на гражданското участие и това на бизнеса в процеса по формиране на политики, открито и отговорно поведение по време на тяхното изпълнение и възможности за мониторинг и наблюдение.

По време на кампанията ще се разпространяват информационни флаери по проекта на територията на община Антон.

Събитието се организира от сдружение Местна инициативна група Плевен –  Бенефициент и Община Антон – Партньор по проекта.

Заповядайте!

Участието е безплатно!

Подобни публикации

Back to top button