Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Спорт
Популярно

Трикратният шампион от Големия шлем Анди Мъри подписа договор с голяма мениджърска агенция

Трикратният шампион от турнирите от Големия шлем Анди Мъри подписа договор с мениджърската агенция IMG за остатъка от кариерата си и „с поглед към бъдещето“, съобщи агенция ДПА.

Според условията по дългосрочната сделка, организацията ще разполага с рекламните права на 35-годишният шотландски тенистист и ще помага в менажирането на кариерата му заедно с дългогодишния му агент Мат Джентри.

„Очаквам с нетърпение сътрудничеството с IMG не само за остатъка от състезателната ми кариера, но и с поглед към бъдещето и възможностите, както в тениса, така и в по-широк бизнес план“, коментира двукратният първенец от „Уимбълдън“ Анди Мъри.

Главният вицепрезидент на компанията Макс Ейсенбъд заяви: „Анди си изгради наследство в тениса. Развълнувани сме да работим с него и да разширим влиянието му чрез различни бизнеси.“

В резултат на постигнатото споразумение – тенис отделът в компанията 77 Sports Management, основана от Мъри и Джентри, ще бъде разпуснат.

През миналата седмица Анди Мъри отпадна в първия кръг на турнира по тенис в Маями (САЩ).

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button