Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитикаТОП новини

Вапцаров предизвиква Терзиев

Никола Вапцаров призова по фейсбук Васил Терзиев на дебат за София

Предложеният от Изправи се България за обединена лява кандидатура за кмет на София Никола Вапцаров призова кандидатът на ПП-ДБ и Спаси София Васил Терзиев на дебат, съобщават от пресцентъра на партията.

Той прави това предложение в публикация във фейсбук, като целта е двамата да изложат вижданията си за бъдещето на София.

“Ако имат критики към нашите предложения и приоритети, нека това да стане на публичен дебат между кандидатите за кмет. Призовавам г-н Васил Терзиев да не бърза да бута паметници построени от дядо му, а да изложи вижданията си за бъдещето на София. Ако го е страх от сблъсък, може да прати и някой агент да го представлява”, пише Вапцаров.

За изборите в София в аванс и настоящия ни разговор за миналото
За изборите в София в аванс и настоящия ни разговор за миналото

Потенциално силен момент в кампанията би имало, ако Васил Терзиев опита да разговаря с роднини на репресирани от комунистическия режим

Повод за публикацията му е фейсбук коментар от страна на лидерът на “Спаси София” Борис Бонев, който поставя под въпрос идеята на Изправи се България за безплатен градски транспорт, като пита от къде би дошло финансирането. Вапцаров също публикува коментар, според който “не е несериозно” кандидати за местната власт да решават бъдещето на София във фейсбук постове. В него освен това изтъква, че не е проблем за партията му да обясни от къде би дошло въпросното финансиране.

Източник: News.bg

Подобни публикации

Back to top button