Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Мнения
Популярно

Партия на Радев ще прилича по нефелност на самия него

Калина Андролова

Не мога да разбера тези анализатори наистина ли си мислят, че противопоставянето в сглобката приключва! Няма такова нещо. Противопоставянето ще продължи.

ПП/ДБ са недоговороспособни. Те са конфликтни, нахални до безобразие, досадни с невъобразимите си претенции, при това без основание, те са непредсказуеми и психиатрични.

На всички им писна от тези, които агонизират държавата. Няма да припомням всичките катаклизми, които създадоха за няколко години с появата и безчинствата си. Помня, когато новоизлюпените енергетици Киро и Лена обикаляха в Баку и тропаха с юмруци по масата на азерските управници, а азерите звъняха на пожар в София някой да им каже да престанат и да си ходят, понеже са вдигнали ръце от тях и понеже така не се прави. И сега тези същите имат претенции за външното министерство.

Такъв невъзпитан и неграмотен потрес няма и никога не е имало в България! Колкото и продажните телевизии да ни представят черното за бяло и добро, и неграмотното за много компетентно. Някакви се занимават с управление, чиито основи и азбука не разбират, но не просто се занимават, ами обърнаха държавата с краката нагоре. Всякакви частни дерибеи и богати задкулисни наглеци ги обяздиха и им дадоха акъли как да съсипят всичко, за да могат именно частниците да опоскат и разтурят и малкото системи, които поддържаха държавата в крехък баланс. Няма сектор, който тези девианти да не разбиха!  И въпреки това, когато ги слуша човек, се изумява от шокиращата им самозабравеност и несъответствие между реалната им стойност и тази, която обитава главите им.

Киро, Лена, Асен и Росен Христов, които президентът Радев с политическото си бездарие ни натресе, взривиха държавата. Не сме виждали досега обикновени измамници и манипулатори да заемат толкова високи позиции и да мамят гражданството по този изтърван начин. Радев се опитва да покрие това, което направи с БОТАШ, отново за съжаление от некомпетентност. Този човек никога няма да си признае дълбоко в себе си, че е абсолютно неподходящ за политик. Даже не е разбрал какъв аферист е поставил на позиция, която му позволява да катастрофира държавата. И той я катастрофира.

Имаше възможност Радев да поправи грешката си с кирчовците, но вместо това той я задълбочи. Не се притеснявам, че Радев може да направи партия, защото партията му ще прилича по нефелност на самия него. Точно както и министрите му приличат на него. Това са неговите избори. Ако не беше Радев, когото удобно употребиха, щяхме да продължим напред и нагоре, а не назад и надолу. Ако такива са ни всичките генерали, по-добре да закрием армията. Едно нещо Радев не направи, докато управляваше, което да беше смислено. НО черешката на президентската торта беше поставянето на аферист за министър и предаването на газовия ни пазар на Турция. И отгоре на всичко, сега прави опити да покрие цялото предателство, да не стигне до прокуратура и да се лъже до последно, че това е договор много полезен за България.

Имай достойнство, президенте, когато си сгрешил, да си признаеш и спри аферистите ти, които откраднаха много пари, да обикалят медиите и да лъжат арогантно! Защото лъжата не е решение на проблема, който си сътворил! Защото такива ги сътвориха твоите хора в енергетиката, че години наред няма да излезем от колапса.

Колкото до съдебната реформа, жътопаветниците просто я изтърваха. Защото я започнаха в състояние на малцинство. За съдебната реформа е валиден най-важният принцип в живота – формата е по-малко важна от съдържанието. Ако не разполагаш със съдържание, няма значение с каква форма разполагаш! В момента ПП/ДБ разполагат с променена форма на съдебна власт, която не могат да запълнят със съдържанието, което искат. Интересен ще бъде моментът, когато ще се избират съставите, които изискват 160 гласа в парламента.

Източник: Труд

Подобни публикации

Back to top button