Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаПрепоръчани

ППДБ и Спаси София подцениха проблема с миналото на Васил Терзиев

Обемът и ефектът на атаката срещу кандидата на “Продължаваме промяната-Демократична България” и “Спаси София” за кмет на София Васил Терзиев заради принадлежността на неговия баща, дядо и други роднини към ДС се подцени. Това заяви лидерът на “Спаси София” Борис Бонев по БНР.

“Васил Терзиев беше достатъчно коректен в рамките на преговорите преди номинирането му да даде информацията за миналото на неговите роднини. Ние не бяхме изненадани от този факт, към онзи етап преценихме, че той няма да е чак толкова голям коминикационен проблем”, призна той.

“Същевременно обаче искам да направя доста сериозно разграничение между социалните мрежи и реалния живот на терен. За последните 10 дни организирахме близо 40 събития с граждани в доста квартали на София, откакто започна кампанията. Единици са тези, които въобще повдигат темата за Държавна сигурност.

Хората имат нужда да чуят решенията на ежедневните проблеми, които ги тормозят – с паркиране, с детски градини, с мръсен въздух, с лоша инфраструктура. Не подценявам и не омаловажавам темата, моето семейство например е преживяло репресии, но се е научило да прощава. Не искам управленските качества на Васил Терзиев, фактът, че имаме голямо обединение на опозицията в София срещу ГЕРБ и фактът, че можем да откопчим града от хватката на партията на Бойко Борисов след толкова много години, да бъде жертва на подобно изместване на погледа от важните неща, за която дори кандидатът ни не носи отговорност”, обобщи Бонев.

Източник: 19 минути

Подобни публикации

Back to top button