Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Празник на пчелите в София

Еднодневен фестивал “Денят на пчелите” 2023 г. се провежда на 20 май на голямата поляна в Южен парк в София. Празникът е с цел да се обърне внимание на медоносните пчели, а поводът е Световният ден на пчелите. Организаторите от Сдружение “Истински мед” са подготвили много работилницидетски кът за малките – разни активности, с които да ги занимават, образоват и забавляват.

“В този ден любителите на пчелите и техните продукти ще могат да им се насладят, като децата също ще бъдат въвлечени в темата за полезността на пчелите и меда” – споделя Стефани Караиванова в ефира на Радио София. Тя добавя, че през последните няколко години забелязва, че все повече хора се интересуват от тази много важна за цялото човечество тема. Интерес има не просто към меда, но и към срещите с пчеларите, като това аса хора, които търсят начини да помагат за пчелите, за да може да живеем в мир с природата – казва Стефани Караиванова.

Вижте още:

Източник: БНР

Подобни публикации

Back to top button