Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Икономика
Популярно

Тазгодишният форум “Национални дни на кариерата” започва от София

Най-големият форум за търсене на кариерни възможности за студенти и млади специалисти “Национални дни на кариерата 2023” ще се проведе от днес до 11 април, съобщиха организаторите от “Джоб Тайгър” (JobTiger). Събитието се организира за 22-а година и в него ще вземат участие над 120 компании, които ще се срещнат със студенти и млади специалисти, за да предложат своите работни и стажантски места.

За пръв път посетителите на форума ще могат да се възползват от “Скенфактор” (ScanFactor) – иновативна технология, чрез която кариерните форуми на живо са с дигитален обмен на данни. Иновацията позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ нови професионални възможности кандидат с предлагащите работни позиции – само с QR код.

Кариерното изложение ще стартира днес в Гранд Хотел “Милениум” в София и ще се проведе от 10:00 до 18:00 часа. Там посетителите не само ще могат да се запознаят с над 60 компании на щандовете им, но и ще имат възможността да се включат в паралелна презентационна програма на тема “Талантът”.

В официалното откриване на форума в столицата се очаква да вземат участие главният изпълнителен директор на Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции (СОАПИ) д-р Мария Христова, Инес Воданович от ABA – Work in Austria, и управителят на JobTiger Светлозар Петров.

Другите градове, в които ще се проведе изложението, са:

–  Велико Търново – 4 април – Великотърновски университет “Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус;

–  Виртуален ден – 5 април – онлайн на платформата на Brazen Technologies;

–  Габрово – 6 април – Технически университет, библиотека;

–  Пловдив – 8 април – Пловдивски панаир, Конгресен център;

–  Варна – 8 април – Хотел-галерия “Графит”;

–  Русе – 11 април – Русенски университет “Ангел Кънчев”, Канев център.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button